~ Rubrik

Är hemma från Lovisa, för jag tittade förbi hemma hos henne efter skolan någon gång.
Och igår kväll så var det jättekul!! Hahha jag glömde sovsäcken & kudden !! Så mamma fick köra och lämna det när vi hade ätit. Det blev ju tacos vi fick laga i hemkunskapssalen. Jag, Emme, Jennifer & Hanna fixade tomaterna :)
Haha det blev jättemycket över av allting, hihi ^^
 Sen så kollade vi på Baksmällan (The Hangover), jag har sett den innan men den är ju lika kul varenda gång !!
Haha, sen så var jag jättetrött, men det var ingen annan och då var klockan ungefär 23.00 och det var då vi skulle lägga oss, men vi fick dra över till 23.30. Så då sprang vi omkring i den låånga tomma & mörka korridoren. Hahha alla skrek för vi trodde de var någon utanför, oså stod alla på skåpen, sen var vi tvugna att borsta tänderna och krypa ner i sovsäckarna. Jag sov på min blåa luftmadrass brevid Jenna. Jag somnade först! Helt otroligt ^^
Jag somnade kvart i 12, Madde & Gustav somnaade vid 5 ungefär, lite skillnad ^^ Och eftersom de flesta inte sovit så mycket fick vi kolla på film de två sista lektionerna eftersom alla var trötta, så det var väldigt bra ! På idrotten behövde vi bara gå till knutsgård och tillbaka för vi ville inte ta med oss gympakläder eftersom packningen tog upp väldigt mycket plats. Aya , på morgonen så vaknade vi halv 7 och så var vi tvugna att plocka ihop allting och bära in packningen till lärarnas kapprum för väskorna fick ju inte plats i skåpen, sen så bärde vi in alla bänkar och stolar i klassrummet igen & sen fick vi äntligen äta frukost, i fritidsgården 20 i 8. Sen gick vi mest omkring på skolan och väntade på att vi skulle börja.

Nu kollar jag på någon film? Vet inte riktigt vilken ?
Ska ta reda på vilken film det är nu!
Ha en bra helg ! :)
Ska dansa imån ! ^^


Hejjdå !



~ Skolan

Ska snart till skolan igen, jag ska ju sova där inatt med resten av klassen.
Men jag hittaar inte kameran så kan inte ta med den.

Måste kolla så jag har packat allt !

Skriver imån efter skolan ^^


~ Proffsigt ^^

Haha jag lägger ju bara ut suddiga bilder känns det som, så nu tänkte jag lägga in en mycket bättre bild som jag även är nöjjd med !

Hahahha, jag har ju faktiskt denna bilden i headern, men där ser man inte riiiktigt hela, ajja !




Min syrras pojkvän Emil har tagit bilden och min syrra har sminkat mig :)

Update: Ja, det är jag på bilden.

~ Ska sova

Som de står i rubriken så ska jag sova nu.
Eller ja jag ska kolla lite till på friends sen så ska jag sova ^^

Jag duschade innan och så målade jag naglarna och tog body lotion & lite face protector.
Så nu är jag fräsch!


Mina naglar ^^ Nagellacket är från Thailand & det kostade bara 5 kr ! (20 baht)



Jag, haha god natt ! :)


~ Snö & Hagel??

 Idag när jag satt i soffan på morognen så tittade jag ut så var hela trädgården vit ?? Hallå det är ju i slutet av April ?! Och nyss så haglade de jättemycket. Skönt att man kan sitta inomhus och ligga under ett tjockt täcke i soffan & kolla på tv ^^ Ska snart gå upp igen och kolla på friends och fixa med datorn.
Ska kolla om det är något annat bra på tv;n innan jag går upp! Och min kära syster Anna var ju med i "Vem vet mest" igår, och hon är även med på fredag klockan 19.00, så jag tycker nui ska kolla på 2:an då :)

Ses !


~ Bra & Veta !

Namn: Jennie
Piercing: Öronen
Smeknamn: Jänni
Syskon: Storasyster
Sysselsättning: Teater, dans & vännerna
Hårfärg: Kastanjebrunt
Ögonfärg: Blå/gråa
Favorit färg: Gul, grön, rosa, vit & lila
Favorit maträtt: Tacos
Senaste låt du hörde: Någon från teatern"Jakten på Tors hammare"
kramade: Rebecca
Person du träffade: Mamma & Pappa
Person du fick sms från: Jennifer
köpta saken: Kommer inte ihåg ^^
person du pratade i telefon sist: Mamma tror jag
mat du åt: Spaghetti & Köttfärssås
dricka: Chokladmjölk
Känsla: Glad
Glädje:  Tv;n ;)
ilska: Mohaha de ni , haha nej jag har inte varit så ilsken av mig på sistonde ^^
djur du träffade: Gosan ! (L)

Senaste person som du var ute på stan med:
Alice tror ja :)
delade drink med: ??
Skällde på dig: Jaadu .. Någon lärare kanske ? :)
Skrattade åt:  Skrattar nästan hela tiden, men de var väll åt någon på teatern ?
blev glad av:  Hmm , jag är glad för det mesta ^^

Kärlek:
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det händer
Är du kär: Nejj ^^
Har du varit kär fast inte berättat det för personen: Självklart!
Vart tillsammans med en fast inte varit kär i den: Nejj ;)
Varit kär på riktigt: En gång ja


Övrigt:
Vad ser du om du tittar åt höger:
Vägg & en tavla
morgon eller nattmänniska: nattmänniska
Är du kittlig: Ja !
Snarkar du: Nejnej
Hur många kuddar sover du med: 2-3 kuddar
Vad drömmer du mest, mardrömmar eller lyckliga drömmar: Mest lyckliga ^^
Vad för väder är det hemma hos dig just nu: Vårväder
Sista du sa högt: Självklart ^^

~ Mycket

Nu har jag mycket att skriva om eftersom jag inte varit så aktiv i helgen, jag har ju faktiskt bara skrivit God natt denna helgen ^^
Hoppas på att bli mer aktiv igen!

Ajja, jag dansade ju lör/sön och det var verkligen superkul & jättejobbigt!!
Haha trodde jag skulle dö, jag märkte att jag inte ens kunde göra en bakåt kullerbytta, så det blev även mycket skratt i helgen. Vi har bara hunnit öva in 3 danser, det är väldigt lite jämnfört med de andra åren. Men danserna var svårare detta året. Är även med i en specialdans, och det är i den jag ska göra bakåt kullerbyta, men det ska nog gå ändå ^^
Vi ska även få se filmer på danserna vi dansade som dom filmade igår så att vi kan öva hemma, men när de filmade dansade jag fel, men får hoppas att det inte märks så mycket.

Nu ligger jag i sängen och kollar på "SvenskaHollywood fruar"
Sen ska jag krypa ner i min säng och kolla på Friends såklart!

Nu ska jag kolla klart på programmet!
Hejjs ;)

~ Go' natt!

God natt :*

~ Kväll

Jag är med min kära vän Luna !
Vi har det superbra, eller jag har det iallafall!
Hon ska sova här, och vi ska gå upp tiidigt imån eftersom jag ska iväg typ halv tio. Men jag tror vi komner somna om om jag känner oss rätt! Men man kan ju alltid försöka. ^^

Vi har kollat på talang, eller lite iallafall.

Nu vill inte Luna att jag ska sitta vid datan mer, så jag får väll sluta med det nu!

Hejjdå !

~ Aska

Det har ju varit ett vulkan utbrott på Island igår. Så det kommer komma aska över hela Sverige klockan 20.00 ikväll. Eller ja, det är ju inte säkert men det är så det står i tidningarna. Men man kan ju inte lita på det som står i tidningarna. Vi hade tydligen aska över oss inatt, men inte så det syntes. Nu sa dom att vi kommer inte ens märka molnet för det är över de vanliga molnen, så vi kommer inte se askan ^^ Men askan kan vara borta redan tills på Söndag. Jag tkr synd om de som ska flyga denna veckan. Min kära kompis Rebecca ska till Turkiet på söndag, och det vore ju trevligt om hon kunde åka dit så jag slipper henne i en vecka, haha nej nej men hon har ju längtat så mycket, så jag tkr faktiskt lite synd om henne :( Nu ska jag äta frukost och byta om!

Hejjdå !

~ Jenniiie

Inte den bästa bilden, men ändå !


Kommentar: Hahahah


Nu ska jag duscha! Hejdå^^

~ Ojoj!

Har inte orkat sitta vid datan på den senaste tiden, så det har inte blivit så mycket bloggande den senaste veckan. Men nu är jag tillbaka! Tror jag iallafall, har tappat läsare oxå känner jag, men dom ska jag nog få tillbaka på något vis.. Haha ^^ Imån ska jag va med Luna och i helgen så är det dans som gäller både lör&sön! Jag längtar mycket mycket!! Jag fick även mina omdömen igår, jag har når målen väl i tre ämnen, kanske inte jättebra, jag trodde jag skulle ha lite mer iallafall, menmen! Jag har når målen väl i Svenska, Engelska & Franska, hahah språknörd! Men jga tycker verkligen inte att jag är bra på Franska, trodde jag skulle bli underkänd, men där ser man^^ Jag ska snart duscha, men jag bjuder på en bild i nästa inlägg!

Ha de bäst :*

~ Loviisa

Är med Lovisa som ska sova här.
Jag var och kollade på hennes teater innan. Dom som sattbakom mig sparade mig i ryggen hela tiden!
Jobbiigt värre.

Det kommer kanske bilder sen oxå !
Nu ska vi hitta på något annat och förlåt för att jag inte skrev igår.

Hejjdå


~ Lyxfällan

Min uppdatering är väldigt låg, men jag lovar att uppdatera minst en gång per dag och förhoppningsvis mer!

Idag gick jag upp kvart i 6 och sprang elljusspåret och sen sprang jag hem och kollade på the voice där min syster praktiserar för tillfället ^^ Så imån är hon där igen. Så duschade jag och bytte om och åt lite frukost så cyklade jag till skolan. Det var en bra dag i skolan idag. På morgonen var det syslöjd som är en av mina favoritlektioner och sen var det engelska (vi kollade på film nästan hela lektionen) sen var det handledartid i 5 min sen fick vi lunch. Potatis&purjolöksoppa! Usch!!Jag åt en fralla och luktade på soppan. Sen var det bild och vi hade prov. Vi skulle måla í enpunktsperspektiv och tvåpunktsperspektiv. Det gick nog ganska bra, sen var de b-språk (franska) och vi fick lite läxa, men lektionen var bara 35 minuter så vi hann inte göra så mycket och sista lektionen var matte. Vi satt bara och lyssnade nästan hela lektionen och pratade lite om den 22 april för då ska vi sova i skolan ^^ Från torsdag till fredag. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Gjorde lite biologi när jag kom hem, men jag har varit ganska trött idag. Så har inte orkat göra så mycket.
Nu kollar jag på lyxfällan så jag ska lägga mig efter det för jag ska upp och springa imån igen. Jag sprang bara i en halvtimme , så ska kanske springa liten längre imån.
Vi får våra omdömen i skolan imån. Antingen når vi målen eller så når vi målen väl eller så når vi inte målen helt enkelt. Jag hoppas att jag når målen iallafall. Men jag vill gärna få når målen väl i något ämne eftersom jag inte fick det i de förra omdömena. Jag blev bara godkännd förra gången men jag har kanske bättrat mig ?
Jag hoppas på att få når målen väl (eller de jag har störst chans på att få det) i Syslöjd, Musik, Bild, Kemi, Engelska & Svenska.

Nu blev det långt som jag lovade att jag skulle skriva ^^
Hoppas att ni orkade läsa allt !

Skriver kanske på morgonen imån.


~ Sjuk

Var hemma idag för jag mådde illa och hade ont i magen. Men jag år bättre nu så jag ska försöka gå imån ^^

Idag har jag sovit, gjort läxa och kollat på tv. Inte mkt annat faktiskt, har inte orkat blogga idag.
Nu är det vänner på tv så jag kollar lite på det och sen ska jag fortsätta med läxan.
Eftersom jag inte har gjort så mycket idag så har jag inte så mycket att skriva, men jag skriver nog mer senare ikväll!

Hejdå ^^

~ Haha

Idag har jag helt glöt bort att blogga, ajja, jag kanske ska skriva lite längre..
Idag ska tog ju påsklovet slut så det var skola idag, men dagen har varit helt okej, den blev bara okej för att jag gillar inte tisdagar ! Det är den tråkigaste dagen på hela veckan.
Men men !

Haha jag orkar inte skriva mer för jag är trött ! Så ska kolla på nått bra och sova nu, kanske skriver imån på morgonen, ska iallafall försöka att komma ihåg.

Natti ^^

~ Sov sött

Nu ska jag lägga mig och titta på friends!
Jag är väldigt trött, så de tar nog inte så lång tid ^^

Skulle bara titta in och säga god natt, så god natt ^^


~ Reklam

Det är reklam igen, tråkiigt!
Jag ska nog ta något att dricka innan det börjar igen, men eftersom reklamerna är i en halv evighet så hinner jag nog både skriva och hämta dricka.
Haha de finns en jobbig sak när jag kollar på serier/filmer och det är att de finns ju alltis en "elak" och jag blir så arg när jag ser den personen!
Skönt att ha ca 1 timmes sovmorgon imån!
Kan verkligen behövas känner jag.

Nu ska jag hämta dricka ^^

~ Legally Blonde

Kollar på Legally Blonde på tv3.
Haha den är riktigt bra, tkr jag iallafall!
Ska kolla klart på den (om jag orkar) sen ska jag sova.
Just nu är det reklam, men den börjar snart igen. Usch jag hatar reklam!
Så onödigt, det kan vara reklam mellan programmen, men inte mitt i ?
Nu började det igen så jag ska kolla nu!
Ses



~ Thea

Hejhej ! ^^
Jag sitter hemma hos Thea, vi har precis spelat ett litet kul spel, haha!
Vi är konstiga, bara så ni vet ^^
Vi har även lagat spaghetti med Curry/Kanel/Gurkmeja/Chilli/Vitpeppar/Salt/Grönsaks buljong sås.
Det blev jättegott! Men lite mycket chilli kanske ..
Jag skriver mer när jag kommer hem ^^
Hejjs !

~ Pappa

Idag fyller min pappa år ^^
Så ett stort grattis till honom ! :D

Klockan ett eller något så skulle Thea ringa, men vad jag ska göra fram tills dess har jag ingen aning om .. Jag ska nog spela lite Wii & fira pappa.

Snart frukost oxå. Haha jag är jättehungrig !
Gott gott ^^


Nu ska jag vakna till lite mer, trött är jag oxå !
Hejjs

~ Creme brulee

Siiter här i sängen och kollar på Wipeout och äter Creme brulee som mamma har gjort ^^
Jättegott !

Imån ska jag va med Thea, hon ringde innan och vi hade ett litet trevligt samtal ^^
Haha, Thea tycker att jag är konstig, undrar varför ??


Min Creme brulee ^^


Ska koncentrera mig på Wipeout nu !

~ Super Mario

Förlåt för låg uppdatering, men jag har spelat super mario hela dagen ^^ Eller ja, inte riktigt.. Jag har cyklat till affären och kollat på när mamma & pappa fixat ihop vår nya tv-bänk.

Hmm, jag vet aldrig vad jag ska skriva riktigt. Något förslag ? ^^
Vad vill ni att jag ska skriva om ?

Aya, jag åt nyss potatisgratäng & kalkon, jättegott var det !

Nu ska jag kolla nårra andra bloggar.


~ Team Växjö

Team Växjö gick vidare i körslaget ! ^^
Toppen!

Idag lånade jag New Super Mariobros Wii av min storasyster, beroende är jag!
Jag tkr de är jättekul , men jag får bara ha de i en vecka sen kommer de och tar tillbaka spelet.
Synd synd, men jag överlever!
Jag ska kanske köpa det, vem vet ? ^^

Imån har jag inget speciellt för mig tror jag inte, men på måndag ska jag va med Thea. 
Eller ja, det tror jag iallafall! ^^

Nu ska jag kolla på tv!

Hejjdå                                                                                                                                                                                               

~ Glad påsk

Glad påsk alla läsare !
Idag på morgonen letade jag påskägg ^^
En liten tradition såklart.

Just nu sitter jag i Kalmar och kollar på pingis, eller ja.. Pappa kollar ^^

Mamma, Anna & Emil är på IKEA och jag & pappa stannade i Anna & Emils lägenhet.
Skorpan (deras katt) försöker ta datamusen så han hoppar in under fodralet till stolen så det är en liten kulle där nu.

Kommer inte på mer att skriva nu så jag skriver sen !


~ Inte trött

När jag gick upp till mitt rum alldeles nyss så var jag verkligen jättetrött!
Men nu är jag ju pigg, haha jag är nog bara övertrött ^^
De släpper snart så kommer jag somna helt enkelt.

Idag försökte jag att måla ett manga ansikte men håret kom och förstörde allt!
Haha, fokusera på anisktet och inte på håret på bilden!



Haha, ansiktet blev inte heller såbra, är bara nöjjd med ögonen ^^

Ska försöka sova nu !
Skriver imån på morgonen ^^

~ Talang

Kollade nyss på talag, men jag fattar inte vissa talanger och vissa är bara konstiga ^^
Jag har saknat de programmet lite granna, haha!

Imån är de ju körslaget , så alla borde ringa och rösta på team strömstedt :)
Jag tycker att Växjö borde vinna såklart , de tycker nog de flesta härifrån!
Ring: 099- 402 01 eller sms:a Strömstedt till 72 400! ^^


Ska kolla vad det är på tv;n !

Hejjdå



~ Långfredag

Påskstädning är de som gäller idag & imån kanske vi ska åka till Kalmar.

Mitt rum behöver verkligen städas, jag städade ju det för inte så längesen, men eftersom Lovisa sov här så har de blivit stökigt igen.
Jag fattar inte hur jag ska orka städa mitt rum nu för jag mår illa oså, men jag får försöka ändå ^^

Nu måste jag sätta igång!

Hejj så länge :)

~ Jag lever

Jag är redan trött ?
Oså får jag inte tag på mamma, ajja hon kommer nog snart !

Jag kollar på Friends (såklart) och tänkte försöka att rita något denna kväll med som blir lite mer detaljerat ^^

Skulle bara titta in och säga att jag lever !

~ Nudlar

Jag ska äta en riktig lyxkvällsmat, nämligen nudlar ! :)
Nudlar är bland de godaste sakerna som finns, och även bland de lättaste sakerna som finns att laga, så jag ska faktiskt laga det själv ^^

Gosan ligger brevid mig och sover, så söt är hon ^^


Hihi!


Hejjdå


~ Grattis

Jag har varit hos tandläkaren nu & när jag skulle till tandläkaren så var Thea utanför och v'ntade för hon visste att jag skulle dit, så vi pratade lite innan jag gick in och fixade den plutten som satt löst.
Sen så skjutsade vi hem pappa och åkte och handlade påskliljor och lite sånt så åkte vi till minneslunden för min mormor fyller år idag ^^
Fast hon lever inte längre men vi ställde påskliljor och sjöng för mormor i minneslunden :)
Så Grattis mormor !

Idag ska jag påskpyssla lite tror jag..
Men vi får se, jag har inte så mycket att göra idag.

Hejjdå, skriver senare ^^

~ Tandläkaren

Jag ska till tandläkaren klockan halv två idag ..
Vi ska fixa min tandställning, för de är en bit som har lossnat.

Igår kväll kunde jag inte lägga in något mer inlägg för internet slutade att funka.
Men jag målade en liten trevlig bild ^^
Haha, eller kanske inte, men jag tkr den blev helt ok,



Inget spec med den, men jag hade tråkigt såå..

Ska kolla på Friends nu!

Skriver mer senare ^^

RSS 2.0